A magyarországi szaunakultúra folyamatos fejlődése és reformja folyamán szakágazatok alakultak ki a szauna szolgáltatások területén. Ilyen ágazat lett a virgácsmesterség is amely bár ugyan részben gyökeret vert az ország bizonyos részein, de a nagy áttörés a következő évekre várható. A cégünk napjaink az országunkban elérhető legmagasabb szintű képzését kinálja az érdeklődők körében. Oktatásaink a szaunás berkekben is jól ismert Újlengyeli Akác-tanyán ősi taradiciónális fa tüzelésű kemencékkel fűtött szaunaházakban zajlanak. A finn vidéki hangulat magával ragadja a virgácsmesterséget elsajátító tanulókat alapképzésük folyamán.

molnaristvanvirgacsmester

Oktatónk Molnár István mélyebb szaunafilózófia gyökerei és eddigi munkássága egyedülálló tudását adja át a képzés folyamán . Képzési anyagát lettországi alapok mellett a személyes, és több éves tapasztalatait valamint, orosz szakirodalmi fordítások alkotják.

Vegyél részt te is ebben a képzési rendszerben ahol a spiritualitás, a szelleméség és a szaunázás valódi értékei kifinomultá válnak mester és vendég számára egyaránt.

Molnár István szauna- és virgácsmester

Log In or Sign Up

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?