Szauna üzemeltető képzés

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00310-2011

homeroA képzés célja, hogy a tanfolyamon résztvevő felnőtteket maximálisan felkészítsük a szauna-fürdő és szolgáltatóiparban különféle szauna típusok tervezésének, telepítésének alapjaitól kezdve azok alapvető technikai kialakításán, üzemeltetésén át egészen azok rendszeres, illetve alkalmi karbantartásáig.

A modul elvégzésével és sikeres záróvizsga letételével a résztvevő alkalmas lesz adott terület paramétereit felmérve javaslatot tenni:

  • Szauna világ tervezéséhez az oda alkalmas szaunatípúsok kiválasztásával,
  • kialakításhoz javaslatot tenni
  • egyes szauna típusok részletes technikai feltételeit ismerve a szaunaegység megfelelő belső és külső gépészetére vonatkozóan,
  • ezentúl ismeri a szaunázást kiegészítő helyiségek összes használatos berendezési eszközét, funkcióit és alkalmazásának megfelelő módját,
  • képes az egység megfelelő üzemeltetésére, a karbantartások szakmai szempont szerinti megrendelésére és átvételére.

A szakmai elméleti modul során mindezen ismereteken túl a képzésben résztvevőket megismertetjük a egészséges szaunázás szabályaival, történelmével, a saját házirend kialakításának módozataival, továbbá a szaunázással kapcsolatos kontraindikációkkal.
A szakmai elméleti képzéshez kapcsolódóan a résztvevők elsajátítják az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés megvalósításának követelményeit, módozatait, helyi kívánalmait, szabályait és a munkavállalók ide vonatkozó feladatait. Megtanulják a SzaunaVilág üzemeltetése során legfontosabb alapfogalmakat.

Ezen szaunavilág üzemeltetői képzésünk a már nagy sikerrel futó szaunamester képzés egy újabb modulja, melyen keresztül a már képzett és gyakorlott szaunamesterek is mélyebb ismerteket sajátíthatnak el, fejleszthetik és mélyíthetik szakmai tudásuk. Nálunk végzett szaunamesterek számára egyedi kedvezményt biztosítunk a képzés díjából.

SzaunaVilág üzemeltető tanfolyamunk több neves, ebben az iparágban tevékenykedő cég által van támogatva, oktatási anyagunkat a megfelelő minőség miatt többszőr lektoráltattuk..

Magyországon belül a szaunavilág üzemeltető képzést kizárólag cégünk végez.

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00310-2011

A tanfolyam elvégzéséről háromnyelvű ( Magyar, Angol, Német), sorszámozott, a magyar törvényeknek megfelelő igazolást állítunk ki. Az oktatás teljes időtartama 3 nap, szaunamesteri előképzettség esetén 2 nap. A képzés alap követelménye a sikeres érettségi bizonyítvány bemutatása.

Jelentkezem a képzésre

Felnőttképzési nyílvántartási szám: 00310-2011

SzaunaVilág üzemeltetői képzések a Finnrelax Kft támogatásával.

Részvételi feltételek:

  • Középfokú végzettség

A SzaunaVilág üzemeltetői képzés díja 60.000 Ft tartalmazza a vizsga és részvételi díjakat, jegyzeteket és a képzés alatt felhasznált anyagokat.
A tanfolyam alatt kedvezményes szállás és étkezés előzetes igény esetén rendelhető.

Pótvizsga díj: 10.000 Ft

A képzés minden nap 9 - 17 óráig tart. A vizsga a tanfolyam befejezését követő 2 héten belül kerül kiírásra.
A SzaunaVilág üzemelteői tanfolyamon kedvezményes részvételi lehetőség oklveléllel rendelkező és sikeres szaunamesteri vizsgát tett szaunamesterek részére.

A tanfolyam után sikeres vizsgát tett jelentkezők alapfokú műszaki ismereteket szereznek szauna és wellness részleg gazdaságos üzemeltetésével kapcsolatban, képessé válnak megrendelések és árajánlatok elbírálására, hatákony segítségek tudnak nyújtani fejlesztések, tervezések minőségi kivelezéséhez.

A  Magyarosrszágon egyedülálló képzés a Finnrelax Kft támogatásval jött létre és kizárólag a Magyar Wellness és Szauna Klub szervezésben kerül lebonyolításra.

A képzések 3 fő felett indulnak el, a képzés elmaradása estén új képzést hirdetünk, és a befizetett díjakat visszautaljuk.
Amennyiben a jelentkező a Szaunamester és a SzaunaVilág üzemeltetői tanfolyamon is részt vesz úgy a mindenkori árból 20% kedvezményz biztosítunk.
A tanfolyamokkal kapcsolatban kérjük érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen

Jelentkezem a képzésre


Fizetési lehetőségek:

Személyesen a szaunamester tanfolyam első napján illetve átutalással.

Átutalás esetében:

Jogosult neve: Magyar Wellness és Szauna Klub Kft.
Számlaszáma: 10918001-00000064-73800000
Közlemény rovatba kérjük beírni: SzaunaVilág üzemeltetői képzés


 


 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI

Log In or Sign Up

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?