Szauna értékesítő

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00310-2011

szaunaepitesSzauna értékesítői alap képzés célja, hogy a tanfolyamon résztvevő felnőtteket maximálisan felkészítsük a szauna értékesítői munkakör betöltésére képessé váljanak a vevők részére szakmai szempontok alapján igényfelmérésre, különböző szaunatípusok szakmai személyre szabott ajánlására. A tanfolyamon részt veők megismerik a szaunák telepítésének alapjait kezdve azok alapvető technikai kialakításán, üzemeltetésén át egészen azok rendszeres, illetve alkalmi karbantartásáig.

A modul elvégzésével és sikeres záróvizsga letételével a résztvevő alkalmas lesz adott terület paramétereit felmérve javaslatot tenni:

 • Szauna világ tervezéséhez az oda alkalmas szaunatípúsok kiválasztásával,
 • kialakításukhoz való javaslattal
 • egyes szauna típusok részletes technikai feltételeit ismerve a szauna egység megfelelő belső és külső gépészetére vonatkozóan legfontosabb szabályokkal,
 • ezentúl ismeri a szaunázást kiegészítő helyiségek összes használatos berendezési eszközét, funkcióit és alkalmazásának megfelelő módját.

A szakmai elméleti modul során mindezen ismereteken túl a képzésben résztvevőket megismertetjük a egészséges szaunázás szabályaival, történelmével, a saját házirend kialakításának módozataival, továbbá a szaunázással kapcsolatos kontraindikációkkal.
A szakmai elméleti képzéshez kapcsolódóan a résztvevők elsajátítják az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés megvalósításának követelményeit, módozatait, helyi kívánalmait, szabályait és a munkavállalók ide vonatkozó feladatait. Megtanulják a SzaunaVilág üzemeltetése során legfontosabb alapfogalmakat.

A tananyag kiemelten foglakkozik az alábbi szauna típusokkal:

 • Finn szauna és különböző változatai
 • Infra kabinok különböző változatai
 • Aroma kabin
 • Gőzfürdő
 • Jég kabin
 • Hó kabin
 • Tepidárium
 • Só kabin

Szauna értékesítői tanfolyam elvégzéséről a magyar törvényeknek megfelelő igazolást állítunk ki Magyar, Angol és Német nyelven.

A tanfolyam elvégzése segítséget jelent különböző szaunát forgalmazó, építő és tervező cégeknél történő munkavállalásban. A képzés teljes időtartama 3 nap, vizsgázott szaunamesterek részére 2 nap elméleti oktatás. A képzés alapkövetlménye 8 általános iskolai végzettség megléte.

Jelentlezem a képzésre

Szauna Értékesítő - szauna eladó tanfolyam részletei

Részvételi feltételek:

 • Középfokú végzettség

A Szauna értékesítői tanfolyam díja 60.000 Ft tartalmazza a vizsga és részvételi díjakat, jegyzeteket és a képzés alatt felhasznált anyagokat.
A tanfolyam alatt kedvezményes szállás és étkezés előzetes igény esetén rendelhető.

Pótvizsga díj: 10.000 Ft

Az oktatás időtartama 3 nap, minden nap 9 - 17 óráig tart. A vizsga a tanfolyam befejezését követő 2 héten belül kerül kiírásra.
A Szauna értékesítői tanfolyamon kedvezményes részvételi lehetőség oklveléllel rendelkező és sikeres szaunamesteri vizsgát tett szaunamesterek részére.

A tanfolyam után sikeres vizsgát tett jelentkezők alapfokú műszaki ismereteket szereznek szauna és wellness részleg gazdaságos működtetésével kapcsolatban, képessé válnak vevők igéyeinek felmérésére alapvető tanácsadásra, hatákony segítségek tudnak nyújtani fejlesztések, tervezések minőségi kivelezéséhez.

A  Magyarosrszágon egyedülálló képzés mely kizárólag a Magyar Wellness és Szauna klub Kft szervezésében jön létre.

A képzések 3 fő felett indulnak el, a képzés elmaradása estén új képzést hirdetünk, és a befizetett díjakat visszautaljuk.
Amennyiben a jelentkező a Szaunamester és a SzaunaVilág üzemeltetői tanfolyamon is részt vesz úgy a mindenkori árból 20% kedvezményz biztosítunk.
A tanfolyamokkal kapcsolatban kérjük érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen


Fizetési lehetőségek:

Személyesen a szaunamester tanfolyam első napján illetve átutalással.

Átutalás esetében:

Jogosult neve: Magyar Wellness és Szauna Klub Kft.
Számlaszáma: 10918001-00000064-73800000
Közlemény rovatba kérjük beírni: SzaunaVilág üzemeltetői képzés

Jelenkezem a képzésre
 


 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI

Log In or Sign Up

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?