Általános tanfolyami szabályzat

Az itt található oktatási oldalakra csak a képzésre történő jelentkezési lap kitöltése és beküldése után, az oktató cég jóváhagyásával, külön engedélyel lehet belépni. Nagyon fontos hogy a belépéssel egyidjűleg a jelentkező kijelenti, hogy a képzésen való személyes megjelenésétől függetlenül a tananyagokhoz való hozzáférés ellnetételezéseként a Magyar Wellness és Szauna Klub Kft. részére az oktatás teljes díját kiegyenlíti és a képzési szerződés egy példányát aláírva az oktató cég részére legkésőbb az első oktatási napig eljutattja. Az oktatási anyag megnyitását követően a tanfolyam lemondására és a megfizetett tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

 

Az itt található elektronikus tananyagok a Magyar Wellness és Szauna Klub Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, sokszorsítása, terjesztése, átadása a képzéseken kívüli felhasználása szigorúan TILOS.

 

Copyright © 2010 Magyar Wellness és Szauna Klub Kft. - Minden jog fenntartva

 

Az itt található elektronikus tananyagok teljes tartalma nem használható fel semmilyen írott, szóbeli és elektronikus formában, a szerző előzetes írásos engedélye nélkül. Az itt található elektronikus tananyagok eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, ábra, stb.) csak a szerző előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A szerző engedélye nélkül az itt található elektronikus tananyagok bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Előzetes írásos engedély nélkül az itt található elektronikus tananyagok tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, nyomtatott vagy elektronikus médiumon. Az itt található elektronikus tananyagok tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel az itt található elektronikus tananyagok tartalmától eltérő célra, kivéve, ha arra a szerző előzetes írásbeli engedélyt ad. Az itt található elektronikus tananyagok tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a rendszertani és módszertani elemekre) a szerzőt illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kel eljárni. Az itt található elektronikus tananyagok anyagainak felhasználásával kapcsolatban további tájékoztatást kaphat a +36.70 779 8309 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.  

 

Oktatási felületünkkel kapcsolatos kérdések esetén állunk rendelkezésre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. internetes címen.

Log In or Sign Up

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?